Leje af mobilkran

På lej-kran.dk gør vi det nemt at leje en mobilkran til en god pris. Du kan altid få et gratis tilbud på udlejning af mobilkran fra vores samarbejdspartner – nemt, enkelt og sikkert.

Udlejning af mobilkran - Få et tilbud

Erfarne samarbejdspartnere

Professionelle løsninger i høj kvalitet er uden tvivl en vigtig faktor, når virksomheder ønsker at leje en kran til små og store opgaver. På lej-kran.dk samarbejder vi derfor med flere erfarne specialister inden for udlejning af mobilkraner og andre krantyper. Det er din garanti for, at du får den optimale løsning til din virksomheds behov, samt at alle regler og krav bliver overholdt.

Uanset hvor og hvad du skal bruge en mobilkran til, kan du nemt få et uforpligtende tilbud på mobilkran-udlejning via lej-kran.dk. Det er nemt og enkelt – og du kan selvfølgelig også få et skræddersyet tilbud på andre typer af kraner, f.eks. leje af en lastbilkran eller minikran – eller lej en tårnkran til de største projekter. Dette er noget vores samarbejdspartnere kan hjælpe med. Hvad end du skal bruge en lille mobilkran eller en større krantype, kan det lade sig gøre via lej-kran.dk.

Lej en mobilkran til en god pris

Ønsker du en pris på leje af mobilkran til en bestemt opgave, kan du altid få et uforpligtende tilbud via lej-kran.dk – det gælder både en lille mobilkran eller de større modeller. Du skal blot udfylde formularen her på siden, hvorefter du hurtigst muligt vil modtage et tilbud fra én af vores samarbejdspartnere. Dit tilbud med en pris på leje af mobilkran tilpasses naturligvis 100 % til din opgave og din virksomheds behov.

FAQ - Leje af mobilkran

En mobilkran er en type kran, der kan transporteres på vejene og bruges på mange forskellige arbejdssteder. Mobilkraner er alsidige, fleksible og kan håndtere tunge løft, og de bruges derfor ofte til at udføre forskellige opgaver, hvor andre kraner ikke er egnede eller tilstrækkelige – eller måske er stationære. Det kan f.eks. være i forbindelse med løft af byggematerialer og udstyr, opsætning af stål- og betonelementer, håndtering af skibscontainere og meget andet.

Mobilkraner er alsidige kraner, som kan bruges til mange forskellige opgaver. Nogle af fordelene ved en mobilkran er bl.a. øget mobilitet og fleksibilitet, nem opstilling og høj løftekapacitet. En mobilkran er derfor en god løsning, når man skal bruge en kran, der er mobil, alsidig og kan klare tunge løft.

Der er flere faktorer, som adskiller mobilkraner fra andre typer af kraner, eller som mobilkraner har som sin klare force. Det gælder f.eks. øget mobilitet og fleksibilitet til brug på svært tilgængelige arbejdssteder, høj løftekapacitet og alsidighed samt let transport og opstilling. 

I modsætning til stationære kraner, som tårnkraner, er en mobilkran også i stand til at bevæge sig med belastningen, hvilket gør dem ideelle til projekter, hvor løftekapacitet og mobilitet er afgørende.

En mobilkran bruger en hydraulisk mekanisme til at løfte og bevæge tunge genstande. Kranen er monteret på en lastbil, og den kan bevæge sig rundt på hjul eller larvefødder.

Der findes forskellige typer af mobilkraner; alt fra mindre kraner til store kraner med større løftekapacitet. Der skelnes f.eks. mellem disse:

  • mobilkran 60t
  • mobilkran 100t
  • mobilkran 200t
  • mobilkran 500t
  • mobilkran 300t
  • mobilkran 400t
  • mobilkran 600t

Prisen for at leje en mobilkran varierer afhængig af flere faktorer. Nogle af de faktorer, der påvirker prisen på udlejning af mobilkraner inkluderer f.eks. type mobilkran, løftekapacitet, lejeperiode, geografisk afstand og arbejdssted samt anvendelsesformål.

Scroll to Top